Obyvatelia celého Slovenska majú nárok na rovnaké služby

Obyvatelia celého Slovenska majú nárok na rovnaké služby

Pezinok patrí k mestám na Slovensku s menším počtom obyvateľov, no základné služby, ktoré fungujú vo všetkých ostatných mestách, sú k dispozícii aj Pezinčanom. Nonstop funguje napríklad firma, ktorá sa stará o čistotu kanalizačných potrubí v Pezinku a okrem havarijných stavov má na starosti aj monitoring potrubia či iné potrebné inštalatérske práce.

Z čistého odtoku do čistého potrubia

K svojej práci potrebujú okrem odborného personálu aj technické vybavenie, ktoré je moderné a vysoko účinné, také je napríklad vysokotlakové čistenie kanalizácie. Tento najúčinnejší a najmodernejší spôsob dokáže vyčistiť kanalizáciu bez toho, aby bolo potrebné vstúpiť do budovy, a to z vonkajšej šachty. Pritom je riziko poškodenia potrubia takmer nulové. Metóda je založená na pôsobení vody pod vysokým tlakom, ktorý vytvorí čerpadlo napojené na benzínový motor s tlakovou hadicou, ktorej dĺžka môže mať až 100metrov a na jej konci je vymeniteľná tryska. Takto naraz vyčistí veľmi dlhý úsek potrubia. Po tomto čistení sa prevádzka potrubia obnoví veľmi rýchlo, čistenie je efektívne a zároveň predĺži životnosť potrubia.

Odvodnenie vonkajších plôch

Krtkovanie je zábavné pomenovanie elektromechanického čistenia kanalizácie, je možné ho využívať v menších priestoroch domov. K nemu je potrebný elektromotor s napojenými oceľovými špirálami, ktoré poháňa k rotačným a vibračným pohybom, a tie sú schopné odstrániť z potrubia aj tvrdé a hrubé usadeniny. Pri ňom nehrozí riziko zaplavenia priestoru, takže čistenie kanalizácie Pezinok je vhodné ako alternatíva k čisteniu vysokým tlakom vody. Má tiež svoje výhody, a tými sú čistenie aj veľmi malých priemerov potrubí, nečistoty odstráni rýchlo a pritom šetrí aj životné prostredie. Čistenie kanalizácie Pezinok sa okrem tejto hlavnej činnosti venuje aj monitoringu a trasovaniu kanalizácií, aby sa vopred dalo predísť ich poškodeniu, obyvateľom však poskytujú aj ostatné inštalatérske práce, sú k dispozícii nonstop aj v dňoch voľna a sviatkov.

Pezinok patrí k mestám na Slovensku s menším počtom obyvateľov, no základné služby, ktoré fungujú vo všetkých ostatných mestách, sú k dispozícii aj Pezinčanom. Nonstop funguje napríklad firma, ktorá sa stará o čistotu kanalizačných potrubí v Pezinku a okrem havarijných stavov má na starosti aj monitoring potrubia či iné potrebné inštalatérske práce. K svojej práci…