Zbavte sa kŕčových žíl raz a navždy

Zbavte sa kŕčových žíl raz a navždy

Všetky z moderných metód odstránenia kŕčových žíl majú nepochybne mnoho výhod. Pokiaľ ste si v tejto oblasti už urobili malý prehľad, no ani jedna z techník vás úplne neoslovila, skúste sa zamyslieť na ClariVein metódou. Ide o moderný a len minimálne invazívny spôsob, ako svojim nohám uľaviť raz a navždy.

Muž, ktorý si drží obviazané koleno.jpg

Ako to prebieha

Pri ClariVein metóde je vám do nohy, respektíve na miesta kde sú žili poškodené, prostredníctvom ultrazvuku zavedená tenká kanyla. Cez ňu vám následne priamo do žily vložia katéter. Vodič so zahnutým koncom sa začne vo vnútri žily otáčať vysokou rýchlosťou. Zároveň je do nej aplikovaný sklerotizačný roztok, ktorý sa pomocou otáčania vodiča, dostane rovnomerne na celú plochu poškodenej žily.
Obrovskou výhodou je najmä to, že pri tejto metóde nie je používané teplo ( teplo je využívané pri laserovej aj rádiofrekvenčnej metóde ). Vďaka tomu nehrozí ani minimálne poškodenie okolitých – zdravých ciev, nervovo alebo kože.

Celý zákrok trvá menej ako tridsať minút, čo ocenia najmä tí, ktorí nemajú možnosť dvojdňovej PNky. Ihneď po jeho ukončení sa môžete vrátiť do práce alebo k iným bežným aktivitám. Na rozdiel od všetkých ostatných techník, sa v tomto prípade nepoužíva celková ani lokálna anestézia. Nemusíte sa ničoho obávať. Bolesť počas zákroku nie je žiadna, respektíve minimálna. To isté platí aj po jeho ukončení.

Lekár, ktorý v ruke drží list.jpg

Najmä dámy určite poteší fakt, že po zákroku na nohách neostávajú žiadne viditeľné rany a iné nedokonalosti. Vyhnete sa aj nepríjemným opuchom, modrinám či zmenám farby pokožky. Rekonvalescencia netrvá viac ako týždeň. Ihneď po operácii by ste mali aspoň deň, nepretržite https://domov.sme.sk/c/6522267/poslanci-su-pripraveni-nepretrzite-rokovat-do-vianoc.html nosiť kompresné pančuchy a nasledujúcich sedem dní, minimálne počas dňa. Metóda ClariVein má dlhodobý efekt, takže sa nemusíte obávať toho, že vás podobný zákrok čaká ešte niekoľkokrát. Vo všeobecnosti ide o viac ako deväťdesiat percentnú úspešnosť.

Všetky z moderných metód odstránenia kŕčových žíl majú nepochybne mnoho výhod. Pokiaľ ste si v tejto oblasti už urobili malý prehľad, no ani jedna z techník vás úplne neoslovila, skúste sa zamyslieť na ClariVein metódou. Ide o moderný a len minimálne invazívny spôsob, ako svojim nohám uľaviť raz a navždy. Ako to prebieha Pri ClariVein…